Danseducatie

Bent u als school op zoek naar een inspirerende schoolvoorstelling of een uitdagende en vooral leuke workshop? Improvi heeft een uitgebreid educatief aanbod voor zowel primair als voortgezet onderwijs. Professionele dansers, spelers en docenten verzorgen lessen voor u op maat met als doel leerlingen contact te laten maken met danstheater en met elkaar.

Iedereen kan dansen! Niet het aanleren van bewegingen en technieken staat centraal, maar het ontwikkelen van de eigen bewegingen en creativiteit. Het educatieve aanbod dat improvi ontwikkelt voor het onderwijs is spannend en leerzaam en sluit aan bij de verschillende doelgroepen. 

Lesprogramma’s
Improvi verzorgt danseducatief aanbod op scholen door het hele land en in de eigen dansschool in Nijmegen. Uitgangspunt is altijd het plezier in beweging en de toegankelijkheid van dans voor iedereen. De lesprogramma’s variëren van een workshop van een uur tot een dagprogramma of zelfs een hele lesperiode of lessenseries op school. De activiteiten worden afgestemd op de verschillende groepen en niveaus. De docenten, dansers en spelers van improvi zijn professioneel opgeleid en ervaren in het werken met kinderen.

Schoolvoorstellingen
Naast lessen maakt improvi ook schoolvoorstellingen. Elke schoolvoorstelling heeft haar eigen thema en moraal, zonder dat dit de voorstelling flauw of voorspelbaar maakt. Humor is hierin een belangrijk element. Aan elke voorstelling kan een verwerkingsles/workshop gekoppeld worden, zodat de kinderen en jongeren de mogelijkheid krijgen zelf fysiek te ervaren wat danstheater inhoudt.

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@improvi.nl ,
tel. 06-48086024 of via het contactformulier.